Kurser og foredrag

Lørdagskurser

Hvis du har travlt i hverdagen, men gerne vil stifte bekendtskab med NLP sammen med andre, har du nu muligheden for at deltage i vores lørdags kurser, hvor vi i små grupper (ca. 6) gennemgår og arbejder med NLP-metoderne.

Vi vil prøve at gøre disse dage hyggelige, således at du samtidig med at du lærer og prøver NLP-metoderne, også kan se frem til at være sammen med spændende mennesker, der interesserer sig for personlig udvikling.

Dagkurserne er bygget op med et introduktionskursus, hvor de helt grundlæggende NLP begreber bliver gennemgået. Herefter er der foreløbig 3 valgfri dagkurser, du kan vælge. De enkelte dagkurser afsluttes hver for sig, og du kan derfor f. eks. vælge alene at tage introduktionskursus.

Vi vil anbefale, at du deltager på et introduktionskursus, inden du deltager på de øvrige kurser, men det er ikke en betingelse for deltagelse.

Prisen for hver kursusdag er Kr. 1.200,-. I prisen er indregnet en beskeden frokostanretning med øl/vand.

Underviser på alle lørdagskurserne er Kaj Wagner Jensen.

Du kan tilmelde dig kurserne i vores telefontid ml. 8.30 – 10.00, torsdag også 17-18, eller via e-mail. Herefter vil du få tilsendt tilmeldingsblanket samt girokort.

Introduktion til NLP

De grundlæggende begreber – NLP kommunikationsmodel – Den enkeltes foretrukne tænkemåde (f. eks. at være visuel) – Hvad fortæller øjnenes bevægelser? – Hvad er en ankring og hvad kan det bruges til? – Lær hvordan du ved at forandre dine indre forestillinger også kan forandre dine følelser.

Kurset afholdes lørdag den 19.  September 2015

Skab din egen fremtid Med NLP som værktøj har du på dette kursus mulighed for at udvikle dit liv i netop den retning, som du selv ønsker. Med udgangspunkt i den enkeltes værdier arbejdes med fremtidsmål og via NLP-tidsliniearbejde skabes der indre focus på målene.

Kurset afholdes lørdag den 10. Oktober 2015

Hvad tror du på?

De overbevisninger, vi igennem vores opvækst har dannet om os selv og vore omgivelser, er i høj grad styrende for vores liv. På dette kursus arbejder vi på at bevidstgøre disse overbevisninger og vurderer i hvor høj grad de er støttende eller begrænsende i forhold til vores liv. Endelig arbejder vi med forskellige NLP-metoder på at påvirke de begrænsende overbevisninger, således at vi kan få flere valgmuligheder i livet.

Kurset afholdes lørdag den 31. Oktober 2015

Få kontakt til dit indre barn

At arbejde med sit indre barn giver en forståelse af sig selv som voksen. Vi har alle en uskyldig og vidunderlig lille pige eller dreng inden i os. Igennem vores opvækst er dette indre barn ofte blevet såret og følt sig afvist på grund af forældres eller andre voksnes forventninger eller holdninger. På dette kursus arbejder vi med at få kontakt med det indre barn og derigennem blive klar over, hvad det ønsker og endelig, at give barnet det, det har behov for.

Kurset afholdes lørdag den 21.  November 2015

Foredrag – Introduktion til NLP

Dette foredrag handler om de grundlæggende principper i NLP, NLP´s historie og NLP´s kommunikationsmodel.

Vi vil også komme ind på de måder NLP kan anvendes på – både indenfor psykoterapi, personlig udvikling samt ledelse og kommunikation i organisationer og virksomheder.

Foredraget varer ca. 1½ time, men kan tilpasses individuelle ønsker. Det kan bestilles af institutioner, foreninger, virksomheder eller andre interesserede. Ring og forhør om pris.

Kursus – Livsværdier og personlig målsætning

Med NLP som værktøj har du med dette spændende kursus mulighed for at udvikle dit liv i netop den retning, du selv ønsker.

  • måske har du en lille nagende utilfredshed inden i.
  • måske vil du gerne prioritere bedre i måden, du bruger din energi.
  • måske du bare er nysgerrig og ser muligheder i et kursusforløb med perspektiv.

NLP er en værktøjskasse med respektfulde metoder til bedre kommunikation og udvikling af stort set alle følelsesmæssige områder bl.a.:

  • øget selvværd
  • modtagelse af kritik
  • øget motivation
  • bevare roen i svære situationer

skabe positive forventninger
Vi sætter focus på livsværdier og arbejder med at frigøre dine latente ressourcer, så du får mulighed for at øge livskvaliteten og gøre netop det, der betyder allermest for dig.

Er dine mål uklare – eller ved du allerede, hvordan du skal gøre livet endnu mere inspirerende? Ved at gøre drømme til mål, kan du give din tilværelse et ekstra skub i den retning, du ønsker.

Kurset veksler mellem teori og øvelser samt mellem individuelt arbejde og gruppearbejde.
Kurset varer 2 dage, men kan tilpasses individuelle ønsker. Det kan bestilles af institutioner, foreninger, virksomheder eller andre interesserede. Ring og forhør om pris.