Coaching

Hvis du troede 100% på dig selv- …Hvad turde du så gøre med dit liv?

Det er spørgsmål som dette, der bliver stillet ved coaching!. Og med en coach ved din side kan du nå dine mål! For du har alle ressourcerne inden i dig selv! Og med et skub på vejen,  så når du fra A til B.
Coaching handler om at nå mål og om at frigøre dig fra dine indre begrænsninger, så du når dine mål og kommer udover dine personlige barrierer.
Hvilke mål kan du f.eks. nå ved hjælp af en coach?
Forbedrede relationer til andre Personlig udvikling Få tingene gjort Forbedrede økonomiske forhold Sundhed og velvære Undgå stress Opstart og/eller videreudvikling af egen virksomhed Ønske om nye udfordringer Kariereudvikling Spirituel udvikling

Coachforløb

Et coachforløb kan være alt fra en enkel coaching time til et større forløb med mange timer. Det kan begynde som et intensivt forløb en gang om ugen/hver anden uge og senere blive til opfølgningsmøder en gang om måneden eller halvårligt, hvor vi følger op på de mål, du har sat dig.
Din personlige coach er en person, som du kan henvende dig til, når som helst du har brug for at tage dit næste skridt - på jobbet, i karrieren, i livet. En person som du har tillid til, fordi du ved at personen er trænet i at holde sine egne meninger tilbage, og bare lytte til dig.
At coachen evner at se dig som den ressourcefyldte person, du er. At personen er ekspert i at stille spørgsmål, som hjælper dig med at finde dine egne svar.
Din personlige coach er et tilbud til dig, som gør det godt allerede – og som ønsker at gøre det endnu bedre!
Kontakt os pr. mail eller telefon og aftal et møde!